Majkolumnen i VT

I dagens VT fortsätter jag i klimatets, ekologins och miljöns namn.

Du som följt IGT känner vid det här laget till att det råder en, minst sagt, skeptisk inställning till "klimatfrågan" och det som kommer i dess ställe, t.ex vindkraften.

I dag gäller det buzzwords som folk kastar omkring sig utan att begripa vare sig innebörd eller dess följder för människor och miljö.

Sånt här trams har antagligen följt människor i alla tider. Ord uttalade av de som vill ta makt över andra. Ord som används för att få människor att ta rättelse och leva på ett visst sätt. Det här är en av mänsklighetens mörka sidor!

Nu är det Valborg och första maj. Våren har förvisso pågått länge i år men nu är det dags att fira in den på riktigt. Gör det med nära och kära. Passa på att ge er ut i vår vackra natur - på riktigt. Upplev det äkta utanför Naturskyddsföreningens skrämselpropaganda om våra tynande skogar. Upplev och känn in allt det vackra!

Trevlig helg, helt enkelt!

Kommentarer:

1 Lars Cornell:


Jo, nog känns det litet vemodigt att våren försvunnit. Men vi får trösta oss med att sommaren är här.

EU-valet är över och många är förvånade över hur det gick. En av dem är Malin ”Det är klart att man blev besviken” Schölander.

Jag är inte förvånad. (M) är som landkrabbor som försöker stå med ena benet i båten och andra på bryggan. Det funkar inte och man plaskar i schön.

Den politiker som är för god miljö och samtidigt för vindkraft skall man vända ryggen. Det är politiskt bondfångeri. Man kan inte vara för båda. Folk är inte dumma börjar inse det.

Skall Reinfeldt och Sjölander ha en chans i riksdagsvalet måste de välja fot. Vindkraft ELLER god miljö och ekonomi? Det går inte att säga ja till båda.
www.tjust.com/vit/2014/yttrande-tribbh.pdf

-

Kommentera här: