Gott Nytt År!

Så är det gamla året på väg att ta slut - igen. Som vanligt har det varit händelserikt. Som vanligt sitter tyckarna i TV sofforna och tycker att det varit EXTRA händelserikt. Har det verkligen det? Har det inte bara varit ett år som så många andra?

IGT har haft sitt händelserikaste år, vilket kanske inte är lika svårt som om 2011 skulle varit det. Antalet läsare har ökat med 200-300%, om man nu kan säga så när % inte kan bli mer än 100. Det mesta går IGTs väg. Klimathysterin håller på att dö i sitt eget träck. Jordbrukspolitiken håller på att kollapsa med en allt lägre sjävförsörjningsgrad. Energipolitiken fortsätter på slak lina men klarar sig ett tag till tack vare en varm vinter. Landsbygden utarmas för att ingen vill/kan jobba "där ute". Vargen växer och kommer att bli ett politiskt problem under det kommamnde året/åren. Ulvaeus fula hus på Slottsholmen i Västervik har fått backning och kommer att efterträdas av ett nytt förslag som jag hoppas är vackrare.

Juholt blev däremot ett överraskning. Jag missbedömde hans envishet totalt när jag trodde att han skulle pudla sig ur politiken efter bostadsskandalen eller redan efter avslöjandena om hans brottsliga sambo. Det visade sig att han hade ballar av stål, som man säger nu för tiden. Frågan är bara hur lång tid det tar innan de rostat samman. Mitt tips är att han är borta innan nästa år är slut - men se det som ett tips med Brasklapp. Man vet aldrig med Juholt.

IGT börjar närma sig målsättningen om 1.000 blogposter. I och med denna nyårshälsning finns där 908. Målsättningen borde vara uppfylld under det första kvartalet. När målet är uppfyllt och projektet genomfört väntar nya.
Till dess önskar jag er alla en riktigt trevlig nyårsfton och ett Gott Nytt År!