Lars Ohly SMSade 1989!

Lars Ohly, den gamle kommunisten, är otrolig. Inte bara det att han är obehaglig när han som i går står och flinar med sina kompisar i den röd/gröna röran. För mig är han en god representant för kommunismen - han äter och dricker med dig ena dagen och slår ihjäl dig nästa. Alltid med ett leende på läpparna.

Min bloggkompis Dackefejden uppmärksammar här att han dessutom är en väldigt framsynt person. Rent utav före den tekniska utvecklingen. Som vi alla vet är han inte alltid så framsynt när han i sitt dagliga verk bl.a. förespråkar dålig tågtrafik framför effektiva lastbilar eller snåla personbilar, bröstpumpar och långa sjukhusköer. Men SMSa i samband med Berlinmurens fall kunde han. Världens första SMS sändes den 3/12 1992 - Berlinmuren föll som bekant 1989.

Det var i Uppdrag granskning denne man, som redan nästa vecka kan sitta i Sveriges regering, fällde det famösa uttalandet.

Lars Ohly är kommunist och han har inget i politikens finrum att göra! Så enkelt är det. Att han ljuger om ett SMS kan tyckas harmlöst men det är bara toppen på isberget. Var så säker.

En röst på sossarna är en röst på Ohly. Du hittar länken till Uppdrag Granskning här. Det är otroligt att han kommit så långt som han gjort.

Kommentarer:

1 Julius:

Eller Maud Olofsson som oroade sig för Ozonlagret 6 år före den första forskningsrapporten.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/maud-olofsson-oroade-sig-for-ozonlagret-fore-forskarna_4855323.svdEn rödgrön regering skulle vid vinst inte heller tillträda förrän den 8:e Oktober, men det kanske bara var en retorisk överdrift från din sida?

2 Wolter:

Julius,

Tack för det! Dom är ju bara för bra, våra politiker. Bara sååååå före sin tid!Det där med den 8:onde tänkte jag faktiskt inte på. Ursäkta.

3 JIMMY:

Bra att flera observerade att Kommunisten Ohly SMS:ade före 1992- #L# !! Då vi som lusläste tidningar före Parabol satellit och numera Internet på nya nyheter.Ps- Al Gore är kriminell och borde åtalas, Det tycker inte bara Alex Jones.

http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u

Kommentera här: