Jakthärvan - en familjetragedi

Under eftermiddagen trädde "industrimiljardären" i "jakthärvan" - Karl Hedin - fram och berättade vad som hänt - på riktigt. Han gjorde det genom ett inlägg i gruppen "Vi som stödjer Karl Hedin".
 
Man vet inte om man skall skratta, gråta, slita håret eller sprängas i bitar!
 
Det hela kokar ner i en tragedi där "50-åringen", även han företagsledare, blivit sol-och-vårad av en kärring helt enkelt. Genom lock och pock har hon lyckats smickra få honom att känna sig älskad. Så älskad att han gifte sig - utan äktenskapsförord.
Historien är lång, är du intresserad kan du läsa den i länkarna ovan. Det är hon som varit den "hemliga och trovärdiga" källa åklagaren byggt hela sitt case på. När hon väl fått in gubben i isoleingscell passade hon på att ansöka om skilsmässa.
För vem vill vara gift med en skurk – kanske hon tänkte.
Eller, vem är skurk nu – tänkte hon nog inte
 
Hur i helvete är det möjligt?
Om någon tipsar polisen om brott, som visar sig vara den misstänktes hustru, är väl en naturlig fråga i ett väldigt tidigt stadium hur de har det hemmavid? Lite krispigt kanske?
Nu vet vi inte hela historien och mer kommer säkert att komma fram om gruppens idoga arbete för att äntligen dra någon till skranket som ägnar sig åt organiserad förberedelse till jaktbrott, grovt jaktbrott och jakthäleri. De häktades och sattes i isoleringscell i 31 dygn!
Vi vet att utredningen letts av miljöåklagare Lars Magnusson och 15 poliser ur den nationella polisstyrkan NOA, Nationella Operativa Avdelningen.
NOA, enligt polisen själva: ska inrikta och leda polisverksamheten nationellt och internationellt samt stödja polisregionerna i olika typer av verksamheter.
Chef för Noa är Mats Löfving. Biträdande chef är Johan Grenfors.
 
En stilla undran är om det inte finns andra uppgifter än att, på lösa grunder, finka en 69-årig företagsledare och debattör, förhöra honom en gång i timmet dygnet runt under en vecka (vilket är att betrakta som tortyrliknande omständigheter) och hänga ut honom som vår tids värsta brottsling i ord och bild.
Det gör det naturligtvis men det gröna, "goda", "djurälskande" pack/Entrister som infiltrerat våra myndigheter tar till vad som helst för att nå sina syften.
 
Det här är helt enkelt för djävligt!
 
Fortsättning följer - var så säker.

Kommentera här: